Eksklusiv babysvømning
– når du ønsker det bedste…

Eksklusiv babysvømning

Kom og få en enestående oplevelse sammen med din baby i skønne omgivelser og i et af landets største varmtvandsbassiner.

 

Aqua Smile har undervist over 7.000 babyer de sidste 15 år. Det har givet os en know-how, som vi gerne vil dele med dig. Vi underviser ud fra eget koncept, som har givet utrolige gode resultater de seneste år.

 

Kom og vær med!

Udvikling af babyens personlighed og indlæringsevne.

Vi oplever en ekstrem udvikling på de babyer, der gennemgår vores programmer.

 

Naturligvis udvikles babyerne motorisk og sensorisk, men det som vi ligger lige så meget vægt på er, at udvikle babyernes personlighed og indlæringsevne.

Unikke øvelser

Aqua Smile gennemfører mange specielle øvelser, som kan fremme din baby´s udvikling. 

 

Aqua Smile kører med mixet hold fra 8 uger til 18 mdr. Det gør, at alle bliver inspireret og lærer af hinanden.

LÆS mere om babysvømnng

Plask & Leg 2-5 år (med forældre)

Kom og få en enestående oplevelse sammen med dit barn/børn til Aqua Smile Plask & Leg 2-5 år (med forældre). Her vil dit barn få masser af selvtillid og udvikle sig ekstrem meget.

Vi underviser ud fra eget koncept, som er blevet utroligt populært og børnene opnår fantastiske resultater på kort tid.

Vi underviser ud fra leg – det skal være sjovt at gå til svømning, og ikke mindst dit barn/børn skal komme hjem med en sejr hver gang.

Kom og vær med.

Giv dit barn masser af selvtillid!

Ønsker du at give dit barn/børn masser af selvtillid og gå på mod, så er  Aqua Smile Plask & Leg 2-5 år (med forældre) lige sagen.

 

Vi oplever en ekstrem udvikling på vores populære Plask & Leg hold, som ingen sammenligning har på nogen anden aktivitet til børn i denne alder.

 

Det er og bliver en begivenhed, som dit barn/børn, vil se frem til hver eneste uge. Plask & Leg handler ikke kun om at lære at svømme, men lige så meget at have det sjovt, og hvor dit barn/børn kommer hjem med en sejr hver gang.

Mange sjove øvelser

Dit barn/børn vil opleve mange sjove øvelser, som motiverer dit barn/børn til at deltage aktivt og som regel med ret gode resultater allerede fra første dag

Kom hele familien på én gang

Aqua Smile  har udviklet et koncept, som er helt unikt, idet den samme undervisning kan anvendes til dit barn/børn uanset om det er 2 eller 5 år, hvor de vil udvikle sig meget hurtigt.

 

Aqua Smile´s Plask & Leg 2 – 5 år (med forældre) er blevet en populær aktivitet, hvor forældrene har fundet ud af, at deres børn udvikler sig fantastisk hurtigt.

 

Mange familier får en friaften, hvor hele familien er afsted på en gang, hvor de rigtig kan hygge sig, og være sammen med deres børn på en anderledes måde, hvor børnene konstant er sat i centrum.

 

– få kvalitets tid sammen med dine børn…

læs mere om Plask & Leg

Hvorfor vælge Aqua Smile?