Billeder lige til at downloade…

Vi tager skønne billeder og videoklip, som lægges ind på din egen medieportal… Skønne billeder af øjeblikke i undervisningen hvor din baby smiler og har det rigtigt dejlig sammen med dig. Oplev det endnu en gang med medieservice, og få et minde for livet.

babysvømning, medieservice

Alle de billeder vi tager indlægges på en medieportal, hvor du med login og password kan downloade dine billeder til din egen pc, ipad eller telefon. I periode 2 og 4 vil der endvidere blive optaget en video kun med din baby i bedste kvalitet. Der vil blive optaget video både over og under vand.

Pris: kr. 350,- ( for alle de perioder du går i sæsonen).

Nyt mediesystem

Vi har udviklet vores eget mediesystem, der er meget brugervenligt. Du kan på en enkel måde se dine billeder – downloade dem til din pc, ipad eller telefon og meget andet.

Efter du har købt medieservice vil der blive taget billeder af dig og din baby under undervisningen. Disse billeder vil blive lagt ind på din egen personlige medieportal, efter hver periode skift.

I periode 2 og 4 vil der endvidere blive optaget en video “Kun med din baby”. Vi vil filme en masse skønne nærbilleder af dig og din baby i action både over og under vand – samt dykkene vil blive filmet og vist i slow.

– et minde for livet…

Billeder og video på USB nøgle “Babysvømning”

Du kan også vælge at få billederne og video kun med din baby fra medieportalen lagt ind på en USB nøgle. Du sikrer dig at billederne og video lagret på et sikret medie og er samtidig lige til at se på dit TV. Det eneste du skal gøre er bare at stikke nøglen i dit TV og klik på afspil.

Størrelse USB: 16 GB (resterende plads kan anvendes til dine egne billeder).

Krav: At du har bestilt medieservice eller har haft.

Pris: 160,- kr. (inklusiv fragt).

Levering: Ca. 10 dage fra ordre.

 

Guide: Sådan logger du ind på din medieportal.