Stor oplevelse
- kom og vær med...
Dynamisk
- masser af udvikling...
Mixet hold
- vælg det hold du vil...
Nærhed og kærlighed
- du får det bedste...

 

 

Babysvømning

Vi er startet til babysvømning i Aabybro, eller “dynamisk babysvømning”, hedder det. Holdet er for babyer/børn i alderen 8 uger til 2 år. Vi bader hver tirsdag i varmtvandsbassinet i 30 minutter. Forløbet er på 7 uger og koster 525 kr. Vi har lige meldt os til forløb 2, som er også er hver tirsdag i 7 uger. Vi betaler så yderligere 300 kr for alle billederne og video som bliver taget. Det synes jeg er et helt fair beløb. Billeder er simpelthen så gode. Der bliver fanget nogle super dejlige øjeblikke, med mig og Marius der bader.

Vi har selv fra han var helt lille, taget i svømmehallen med ham selv, eller sammen med nogle venner. Det har også været super hyggeligt, men ved at gå til babysvømning, lærer vi nogle nye ting og får leget i vandet, på en helt anden måde.

Der bliver svømmet, leget, dykket, kastet, hoppet, sunget osv. Alle mulige forskellige ting og sager laver vi og det er bare rigtig hyggeligt og rigtig sjovt ?

Der bliver som sagt taget billeder hver gang vi er der og om noget tid, bliver der lavet en film, som filmes under vandet, når barnet dykker. Det glæder jeg mig helt vildt til at se!

Den første gang, hvor Marius skulle dykke, var virkelig grænseoverskridende, da jeg ikke havde prøvet det før. Jo vi har da prøvet, lidt, men ikke på samme måde som vi gør her til svømningen. Sidste gang var der ” fri svømning” hvor instruktøren tog Marius under vandet, jeg stod lidt fra ham, og Marius svømmede så under vandet, hen til mig.

Marius holdte også selv ved kanten, uden min hjælp! Simpelthen så sej altså – igen var det lidt grænseoverskridende at give slip, men hey, han gjorde det sgu helt selv! ?

[layerslider id=”3″]