Maria Louise Kjærgaard Christensen:

I morgen slutter en æra i vores familie. Da har jeg og vores yngste skud – og 4. barn – vores sidste svømmetime med Aqua Smile, som vi har fulgt siden vi for første gang var til babysvømning med vores ældste i januar 2008. Siden da er det blevet til utallige køreture fra vores hjem syd for Aalborg til både Brønderslev, Hjørring og Aabybro, hvor Aqua Smile har haft undervisning. Venner og bekendte har gennem tiden måbende spurgt, hvorfor i al verden vi kører så langt for babysvømning, når muligheden også foreligger i Aalborg, blot få kilometer fra vores hjem. Svaret er enkelt: Bedre babysvømning og bedre instruktører findes ikke. Og jo, vi har prøvet andet ved vores 2. barn af logistiske årsager. Efter få gange stod det dog klart, at ingen anden babysvømning kan måle sig med Aqua Smiles, og vi fik os arrangeret ud af de logistiske problemer og var tilbage – “hjemme” – i vandet hos Aqua Smile.

Aqua Smile har gennem årene været med til at give vores 4 børn, min mand og jeg nogle fantastiske og uvurderlige oplevelser, evner og værktøjer, som vi altid vil tage med os, når vi hopper i vandet. I morgen er sidste periode slut for mig og vores 4. og sidste barn. En æra er slut og vi er yderst taknemmelige for alt, hvad Aqua Smile har givet. Vi vil glæde os over fremtidigt at følge Aqua Smile fra sidelinjen og glæde os over alle de børn og familier, der fremover vil få glæde af Aqua Smiles fantastiske undervisning, engagement og nærvær. Bedre babysvømning og bedre instruktører findes ikke. Børnene får masser af succesoplevelser og man kan se at de udvikler sig fra gang til gang.

Nanna Lund Torp

Aquasmile babysvømning er det bedste! Min skønne søn og jeg elsker at komme i vandet sammen med Birgitte og Allan! Det er sjovt, udfordrende og vildt stimulerende for børnene. Udover en rigtig god oplevelse, har vi desuden fået en masse dejlige billeder, samt en helt fantastisk video til evigt minde!:-) Som ekstra bonus er Allan og Birgitte de sødeste mennesker, og de er med til at gøre undervisningen endnu sjovere! Jeg kan kan kun give Aquasmile babysvømning mine varmeste anbefalinger!

Mia Lund Leed

Jeg har bare sådan lyst til at rose babysvømningen i Aabybro! Jeg glæder mig til hver eneste tirsdag, hvor Hollie og jeg skal til svømning og have kvalitetstid sammen med en masse andre søde babyer, deres mødre og ikke mindst Allan og Birgitte, der som instruktører sætter rammen for en fantastisk halv time for forældre og barn! Vi bliver udfordret og lærer en masse samtidig med at vi føler os i fuldstændig trygge hænder med Allan i vandet! Han forsøger at tilpasse træningen sådan også min lille baby på 12 uger kan være med selv om hun ikke kan holde hovedet selv endnu. Birgitte går med i omklædningsrummet bagefter og hygge snakker med os alle. Fantastisk instruktører og meget professionelt og hyggeligt! Kan kun give mine varmeste anbefalinger til andre!