Stor oplevelse
- kom og vær med...
Dynamisk
- masser af udvikling...
Mixet hold
- vælg det hold du vil...
Nærhed og kærlighed
- du får det bedste...

Babysvømning 8 uger – 18 mdr.

Kom og få en enestående oplevelse sammen med din baby!

Aqua Smile tilbyder dig dynamisk babysvømning, hvor der er fuld fart på, masser af dyk, der er med til at udvikle din baby ekstrem i forhold til traditionel babysvømning.

Vi kører mixet hold, hvor alle babyerne udvikler sig i forhold til deres alder. Vi har udviklet vores egne øvelser, der gør det enkelt for dig som mor at deltage på et vilket som helst hold, som du vil vælge. Du vil hurtigt opdage, at din baby udvikler fra gang til gang. 

Vi har undervist over 7.000 babyer de sidste 15 år, hvilket har givet os en know-how, som vi elsker at dele med andre og naturligvis også med dig.

Mange mødrene har ønske om at komme ud og opleve noget sammen med deres baby. De vil også gerne møde andre mødre og få et socialt samvær og hygge. Derfor gør vi alt for at skabe de bedste rammer, som kan give jer den bedste oplevelse. Vi ved, at det hele ikke kun handler om at svømme. Oplevelsen både før, under og efter babysvømningen giver vi lige så stor betydning.

STED: DGI Huset – Aabybro

Babysvømning foregår i DGI Huset – Aabybro i vamtvandsbassinet. 

Her kan vi præsentere de perfekte forhold til babysvømning.

 

 

Babyernes personlighed.

Vi ved, at babyerne vil udvikle deres personlighed og aktiviteterne kan få betydning for senere indlæringsevne. Din baby vil blive stimuleret til at udføre de forskellige øvelser herunder også masser af dyk, hvor din baby vil opleve vægtløsheden i bassinet – og dens betydning for bevægelserne, herunder spark med benene og svømmetag med armene.

Mange sjove øvelser

Vi anvender mange sjove øvelser, som vil stimulere både dig og din baby i øvelser. Du vil opleve masser af smil, glæde og begejstring i bassinet. Det skal være sjovt at gå til babysvømning. Du vil lære andre babyer og deres mødre at kende og ikke mindst din egen. Du vil opleve, at din baby kan meget mere end du tror.

 

 

Dynamisk babysvømning

Hos Aqua Smile babysvømning vil du opleve dynamisk babysvømning med:

  • Høj tempo
  • Masser dyk
  • Mors signaler til babyen

Alt sammen noget der gør, at det vil blive en naturlig del for babyen at begå sig i vand senere i livet, i stedet for at det skal ske via en indlært del – som er noget helt andet.

Hygge og masser af samvær

Det er hyggeligt at gå til babysvømning og få relationer til andre babyer og deres mødre. Kom gerne hele mødregrupper og gør babysvømningen til ugens begivenhed.

 

Kom og vær med!

Hos Aqua Smile babysvømning vil du opleve masser af nærhed, kærlighed og udvikling.

Tilmeld dig nu!
Stor oplevelse
- kom og vær med...
Dynamisk
- masser af udvikling...
Mixet hold
- vælg det hold du vil...
Nærhed og kærlighed
- du får det bedste...
Stor oplevelse
- kom og vær med...
Dynamisk
- masser af udvikling...
Mixet hold
- vælg det hold du vil...
Nærhed og kærlighed
- du får det bedste...