Babysvømning 8 uger til 18 måneder.

Hos Aqua Smile oplever du en ekstrem udvikling. Vi underviser ud fra eget koncept i dynamisk babysvømning, som vi igennem mange år nu, har haft rigtig gode resultater med.

Dig og din baby vil blive udfordret og i kan glæde jer til en oplevelse for livet.

Du vil opleve, at din baby kan meget mere, end du selv tror.

Tilmeld dig her!

Kom og få en god relation til din baby

Kom og få en enestående oplevelse sammen med din baby til 
Aqua Smile babysvømning. Her vil du opleve en undervisning hel i top og i en form, som du ikke kan finde andre steder.

Vil du have en speciel oplevelse sammen med din baby, så er du kommet det rigtige sted. Her finder du masser af nærhed, kærlighed og udvikling. Babyerne vender sig hurtigt til vandet, og møder konstant udfordringer, som de som regel klarer med stor iver og succes. Du vil hurtig blive begejstret og opleve en følelse af nærhed og velvære, som du sent vil glemme i livet.

Tilmeld dig her!

Udviklet eget koncept

Aqua Smile har undervist over 7.000 babyer og rigtig mange småbørn de sidste 12 år. Det har givet os en know-how, som vi gerne vil dele med dig.

Aqua Smile har udviklet egne koncepter, som giver de bedste resultater.

Aqua Smile sætter kunderne i centrum, det skal være en oplevelse hver eneste gang. Der skal være masser af nærhed, kærlighed og udvikling.

Stor udvikling

Babysvømning

Udvikling af babyens personlighed og indlæringsevne.

Vi oplever en ekstrem udvikling på de babyer, der gennemgår vores programmer. Naturligvis udvikles babyerne motorisk og sensorisk, men det som vi ligger lige så meget vægt på er, at udvikle babyernes personlighed og indlæringsevne.

Babysvømning

Dine signaler til babyen

Vi arbejder meget med dig og de signaler du giver til din baby. I skal lære hinanden bedre at kende. Det er vigtigt hvilke signaler, du giver til din baby.

Babysvømning

Unikke øvelser

Aqua Smile gennemfører mange specielle øvelser, som kan fremme din baby´s udvikling. Aqua Smile kører med mixet hold fra 8 uger til 18 mdr. Det gør, at alle bliver inspireret og lærer af hinanden.

Høj tempo og udvikling

Vi er kendt for at undervise med et meget højt tempo.

Det kan første gang godt være lidt grænseoverskridende, men du vil hurtigt føle dig tilpas og se, at din baby kan mere og udvikler sig mere, end du havde drømt om.

Babysvømning

Høj intensitet

Du vil opleve en meget høj intensitet i undervisningen. Vi anvender musik og andet som er med til at stimulere din baby´s sanser.

De mange indtryk og oplevelser vil give din baby en naturlig træthed bagefter.

Babysvømning

Kom og vær med!

Tilmeld dig et af vores hold.

Kom og få en enestående oplevelse sammen med din baby.

– du kan ikke få det bedre…

Tilmeld dig her!