Slide 1
Babysvømning
Tilmelding til babysvømning
Vi kører mixet hold, så du kan bare tilmelde dig det hold der passer dig bedst.
Du vil opleve masser af spændende øvelser, hvor din baby kan udvikle sig. Du får det ikke bedre...
Birgitte & Allan Merrild
Instruktører

Tilmelding

Vi tilbyder babysvømning for alle babyer i alderen 8 uger – 18 månder.

Vi kører med mixet hold, så du kan vælge lige det hold, som passer dig bedst. Tilmeld dig den periode som du gerne vil gå. Vi gør opmærksom på, at pladsen i de efterfølgende perioder ikke automatisk er din. Vil du sikre dig en plads, så må du tilmelde dig de efterfølgende perioder.

Tilmeldingen er bindende, og vi yder ikke tilbagebetaling. Tilbagebetaling kan ikke ske, hvis du ikke møder op, eller stopper før tid. 

Ved tilmelding får du automatisk en bekræftelse på din betaling. Senere vil du modtage en e-mail fra os, hvor vi vil give nærmere informationer omkring opstart.

Sikker betaling


NB! Ønsker du at betale med MobilePay, skal du vælge bambora betalingssystem.

Betalingssystem: Vi anvender Bambora/ Epay og STRIPE  i vores betalingssystem. Bambora/Epay og STRIPE er et kendt og sikkert betalingssystem, som du trygt kan anvende. Her kan du anvende kreditkort som Visa, Visa dankort, Master Card samt MobilePay.

Vi gør opmærksom på, at vi tager billeder og videoklip i undervisningen, som kan blive vist på Facebook/sociale medier eller anvendt i vores uddannelse af andre instruktører. Ønsker du ikke, at vi viser billeder af dig og din baby, så skriv det i bemærkning under tilmelding, eller fortæl os det, når du møder op første gang. Så vil vi naturligvis respektere dette.

God fornøjelse!

Birgitte & Allan Merrild

 

Kom og giv din baby en enestående oplevelse til babysvømning hos Aqua Smile. Du får det ikke bedre...

Instruktører:

Birgitte Merrild
Telefon: 27 89 23 32

Allan Merrild
Telefon: 26 25 78 88

Som registreret kunde login på din konto inden afgivelse af ordre!

 

Hold:

Tilmeldingen gælder baby + 1 voksen.
Der må kun deltage 1 voksen i undervisningen. Dog er I velkommen til at skifte imellem mor og far i bassinet fra gang til gang.

Bedsteforældre eller anden familiemedlem må gerne kigge med fra kanten.

Babysvømning Periode 5: 2023/2024
(1 baby + voksen)

Uge 16,17,18,19,20

Pris: 395,-

Antal: (1 voksen + baby)

Sted: DGI Huset – Aabybro

Babysvømning Periode 1: 2024/2025
(1 baby + voksen)

Uge  36,37,38,39,40,43 (lukket uge 41,42)

Pris: 495,-

Antal: (1 voksen + baby)

Sted: DGI Huset – Aabybro


Bemærk vores nye aftenhold, hvor vi åbner for:
almindelig babysvømning ( 8 uger – 18 mdr.)
og babysvømning for superbabyer *
*babyer som har gået til babysvømning ( 8 mdr. – 24 mdr.)

 

Slide
Skab relationer til din baby ved at give masser af opmærksomhed og vise begejstring. Det skaber glæde og stimulerer din baby.
Næste Post
Kom og giv din baby en enestående oplevelse til babysvømning hos Aqua Smile. Du får det ikke bedre...
Slide
Din baby bliver hurtigt stimuleret med bla. øvelser på pladen, hvor de lærer at surfe og stimulres til at sparke med benene med afslutning med et dyk.
Næste Post
Aqua Smile tilbyder dynamisk babysvømning med høj tempo, maser af dyk, der gør det til en naturlig del for din baby at begå sig i vand senere i livet.
Slide
Din baby oplever velbehag med massage fra bølgerne i vandet samtidig med, at babyen stimuleres af de andre mødre og babyer i bassinet - en rigtig god øvelse der skaber ro og glæde i bassinet.
Næste Post
Vi tager skønne billeder, som lægges ind på din egen medieportal… Skønne billeder af øjeblikke i undervisningen hvor din baby smiler og har det rigtigt dejlig sammen med dig. Oplev det endnu en gang med medieservice, og få et minde for livet.
Slide
Vil du give din baby masser af nærhed, kærlighed og udvikling, så kom og vær med til Aqua Smile babysvømning - du får det ikke bedre.
Næste Post
Aqua Smile tilbyder dynamisk babysvømning med høj tempo, maser af dyk, der gør det til en naturlig del for din baby at begå sig i vand senere i livet.
Slide 1
Medieservice

Tilkøb medieservice og få masser af billeder af din baby indlagt på din egen medieportal, hvor du kan downloade dem til din telefon, ipad eller pc.

Vi fanger det unikke øjeblik
Mange billeder
Gælder så længe du går
Et varigt minde
kr. 280,-