Stor oplevelse
- kom og vær med...
Dynamisk
- masser af udvikling...
Glæde og smil
- ugens begivenhed...
Kvalitetstid
- kom hele familien på en gang...

 

Plask & Leg 2-5 år (med forældre)

Giv dit barn masser af selvtillid!

Ønsker du at give dit barn/børn masser af selvtillid og gå på mod, så er Aqua Smile Plask & Leg 2-5 år (med forældre) lige sagen. Vi oplever en ekstrem udvikling på vores populære Plask & Leg hold, som ingen sammenligning har på nogen anden aktivitet til børn i denne alder.

Det er og bliver en begivenhed, som dit barn/børn, vil se frem til hver eneste uge. Plask & Leg handler ikke kun om at lære at svømme, men lige så meget at have det sjovt, og hvor dit barn/børn kommer hjem med en sejr hver gang.

STED: PARK VENDIA – 9800 HJØRRING

Plask & Leg 2-5 år (med forældre) foregår i det store bassin i  Park Vendia – Hjørring.

 

Her kan vi præsentere de perfekte forhold for Plask & Leg.

For både store og små børn

Plask & Leg 2-5 år (med forældre) er udviklet ud fra eget unik koncept, hvor børnene lærer at svømme igennem leg.

 

Uanset om de er 2 eller 5 år, skal de udføre de samme øvelser ud fra deres egen formået – og uden at de anvender badevinger – men specielle bælter med aftagelige klodser – som de kan tage af én efter én, jo dygtigere de bliver.

 

Det har vi rigtig god succes med…

Kom hele familien på én gang

Aqua Smile´s Plask & Leg 2 – 5 år (med forældre) er blevet en populær aktivitet, hvor forældrene har fundet ud af, at deres børn udvikler sig fantastisk hurtigt.

 

Mange familier får en friaften, hvor hele familien er afsted på en gang, hvor de rigtig kan hygge sig, og være sammen med deres børn på en anderledes måde, hvor børnene konstant er sat i centrum.

 

– få kvalitets tid sammen med dine børn…

tilmeld dig her

Video: Plask & Leg 01

Video: Plask & Leg 02

Video: Plask & Leg 03

 

Udviklet eget koncept

Børnene vender sig hurtigt til vandet, og møder konstant udfordringer, som de som regel klarer med stor iver og succes.  Du vil opleve en begejstring hos dig selv og ikke mindst hos de andre forældre. Du vil hurtig opdage, at dit barn/børn kan meget mere, end du tror. 

Kom og vær med…

Mange kører langt for at nyde Aqua Smile Plask & Leg 2-5 år (med forældre).

Vi oplever, at mange familier fra hele Nordjylland vælger Aqua Smile Plask & Leg, selv om det kræver, at de skal køre langt. Det findes simpelhen ikke andre steder, og er værd at køre efter.

Familierne gør det til en friaften, hvor deres barn/børn bliver sat i centrum, fra de kører hjemmefra til de kommer hjem igen.

Plask & Leg afsluttes med hygge i caféen. Deres barn/børn får nattøj på, så de er klar til at blive lagt i seng, når de kommer hjem.

– det er da hyggeligt…

Stor udvikling

I det store bassin

Plask & Leg foregår i det store bassin. Her har vi 4 baners bredde til rådighed.

Det har vi rigtige gode erfaringer med, idet børnene skal lære at arbejde for at holde varmen.

Plads til hygge og samvær

Der er naturligvis plads til at hele familien kan hygge sig på en gang sammen. Mange kommer til Plask & Leg med både 2 og 3 børn. Det er da familie hygge…

 

Vi anvender aldrig svømmevinger

I Plask & Leg anvender vi aldrig svømmevinger. Vi anvender derimod nogle specielle bælter med aftagelige klodser – som kan tages af én efter én, jo bedre dit barn/børn bliver.

Lære at svømme

Børnene bliver udfordret til at svømme med og uden bælte. De seneste år har vist fantastiske resultater, hvor mange kan svømme ind til kanten uden hjælpemidler allerede fra 3 års alderen.

Mange sjove øvelser

Dit barn/børn vil opleve mange sjove øvelser, som motiverer dit barn/børn til at deltage aktivt og som regel med ret gode resultater allerede fra første dag.

Plask og leg

Enestående oplevelse.

Kom og få en enestående oplevelse hele familien. Det bliver en uforglemmelig aften, som børnene vil se frem til uge efter uge.

Tilmeld dig her!