Block
Masser af selvtillid

Jeg får masser af selvtillid, når jeg går til Plask & Leg. Det er rigtig sjovt at gå til svømning, og mor og far viser hele tiden deres begjejstring, for det jeg gør.

Få masser af selvtillid igennem leg.

Det er sjovt at gå til Plask & Leg sammen med min mor, far og søster. Jeg har det rigtigt sjovt, når jeg springer fra kanten, of får hovedet under vandet – svømmer tilbage til kanten igen og igen og igen….

Jeg elsker Mor og far de roser mig tit og bliver også begejstret, for det jeg gør. Så får jeg lyst til at gøre det igen og igen. De siger, at jeg svømmer som en fisk, og Birgitte &  Allan siger, at jeg skal fortælle mine venner, hvor dygtig jeg er blevet, selv om, at jeg ikke er så mange år endnu.

Det er også hyggeligt at være sammen med mor og far og få så meget opmærksomhed helt uden at de kigger i mobil telefoner og meget andet. Jeg elsker mandage, hvor vi skal til Plask & Leg, og på hyggetur sammen hele familien.

Video 1
PlayPlay