Handelsbetingelser:

Hvem er vi?

Aqua Feelings
v/Birgitte Merrild
Dybet 11
9480 Løkken
E-mail: bm@aquasmile.dk
Telefon: 27 89 23 32
CVR nr: 32046193

Vores webstedsadresse er: https://www.aquasmile.dk.

Vi driver svømmeundervisning i Nordjylland. 

Tilmelding til undervisning: Tilmelding til undervisningen er bindende, og kan derfor ikke tilbagebetales efter tilmelding og ej heller hvis man stopper før tid, hvor der ikke tilbagebetales kontingent for den tid der måtte være tilbage.

Fortrydelsesret: Dog kan tilmeldingen fortydes 3 uger før undervisningens/periode start, hvis vi får en skriftlig tilbagemelding herom, så vil det fulde indbetalt beløb/kontingent blive tilbageført.

Reklamationsret: Idet der er tale om et abonnement og ikke en fysisk vare, er der ikke nogen reklamationsret.

Betalingsvilkår: Der betales kontant med kreditkort ved tilmelding på vores hjemmeside – og beløbet trækkes med det samme på kundens konto. Beløb på vores hjemmeside er i DKK og inkl. moms.

Leveringsbetingelser: Vi leverer ikke fysisk varer, og har ikke nogen leveringsbetingelser. Er der tale om køb af gavekort leveres de via email inden for 3 dage.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

DINE PERSONOPLYSNINGER ER VIGTIGE FOR OS

Det er vigtigt for os, at de personoplysninger, du som individ betror os, håndteres på en forsvarlig, transparent og lovlig måde.

Aqua Feelings indsamler og anvender personlig information for at kunne drive Aqua Feelings hjemmeside og levere de tjenester, du bruger. Aqua Feelings anvender også personlig information for at informere dig og andre om tilgængelige produkter og tjenester fra Aqua Feelings.

Aqua Feelings registrerer hvilke side, der besøges, gennem vores cookie-håndtering i din webbrowser for at vide, hvilke sider og tjenester er mest populære. Disse data kan også anvendes til at tilbyde kundetilpasset information og annoncering. Hvis du ikke ønsker dette, kan du deaktivere cookies i din webbrowser. Du kan ikke gennemføre et køb uden at cookies er aktiveret, men du kan deaktivere cookies igen, efter ordren er lagt. Du kan altid browse på vores hjemmeside uden at aktivere cookies.

Aqua Feelings kan ændre nærværende persondatapolitik på baggrund af input fra firmaet eller vores
kunder. Vi anbefaler derfor, at du jævnligt læser op på vores persondatapolitik for at være opdateret på, hvordan vi hos Aqua Feelings beskytter dine personoplysninger.

Sådan her håndterer vi dine personoplysninger på de forskellige måder, vi indsamler dine personoplysninger på denne hjemmeside

  1. OPRETTELSE AF BRUGERKONTO OG NÅR DU KØBER NOGET I VORES WEBSHOP

Når du opretter en brugerkonto og/eller gennemfører et køb i vores webshop, er det Aqua Feelings v/ Birgitte Merrild, Dybet 11, 9480 Løkken som er ansvarlig for, hvordan dine personoplysninger behandles. Dette kaldes under loven for, at man er personoplysningsansvarlig.

SÅDAN BEHANDLES DINE PERSONOPLYSNINGER OG HVORFOR

Dine personoplysninger indsamles og anvendes for at kunne fuldføre en aftale med dig (hvis du køber noget), til markedsføringsformål eller andre relevante formål:

  • At forenkle fremtidige køb via Aqua Feelings hjemmeside.
  • En samlet liste over dine bestillinger fra hjemmesiden
  • Overblik over dine produktanmeldelser.
  • Vi anvender e-mail for at kommunikere med dig omkring din ordre

Dine personoplysninger gemmes, så længe de er nødvendige. Eksempelvis for at vi skal kunne overholde gældende lovgivning. Når oplysningerne ikke længere er nødvendige for et formål, eller der ikke findes lovkrav om opbevaring af disse, fjerner eller afidentificerer (anonymiserer) vi oplysningerne.

HVORDAN INDSAMLES DINE PERSONOPLYSNINGER

Den primære kilde til personoplysninger er, når du angiver oplysninger om dig selv i forbindelse med oprettelse af brugerkonto. Personoplysninger om dig skabes også, når du gennemfører et køb eller anvender andre af vores tjenester.

Hvilke oplysninger opbevarer vi.

Når du tilmelder dig opbevarer vi føgende informationer:

Dit navn
Din adresse
Din email
Dit telefon nr.
Navn på barn/børn
Fødselsdato på barn/børn

Disse oplysninger anvendes udelukkende til brug for at kunne styre tilmeldingen og din deltagelse i undervisningen.

HVORDAN DELER OG OPBEVARER VI DINE PERSONOPLYSNINGER

Din brugerkonto gemmes hos os, så længe du ikke aktivt vælger at få fjernet din konto. Dette gøres ved at kontakte Aqua Feelings.

Når du gennemfører et køb hos os, gemmer vi bl.a. navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse i vores kunderegister. Dette er nødvendig information for at kunne levere din ordre til dig samt kontakte dig, hvis vi har spørgsmål vedrørende din bestilling.

Kortoplysninger, udover den nødvendige information for at kunne håndtere bestilling og eventuel returnering, gemmes ikke af Aqua Feelings.

Personoplysninger kan videregives normalt ikke til andre aktører, eksempelvis samarbejdspartnere. Skule udlevering af personoplysninger sker i særtilfælde vil det altid ske i henhold til gældende lovgivning, og oplysningerne anvendes udelukkende til de formål, som er angivet. Vi sikrer også, at dine personoplysninger håndteres lovligt og korrekt, hvis de udleveres uden for EU/EES.

Aqua Feelings sikrer dine personoplysninger fra uautoriseret adgang eller anvendelse. Når
personoplysninger (såsom betalingskortsoplysninger) bliver sendt til andre hjemmesider, anvendes kryptering ved hjælp af Secure Socket Layer (SSL)-protokol.

Betaling med betalingskort hos Aqua Feelings er trygt og enkelt.

Du angiver blot dit kortnummer, udløbsdato samt verifikationskode (CVV2), og så er det klaret. Vi har et tæt samarbejde med betalingsformidlere for at kunne give dig en hurtig og sikker
betalingsproces.

Når du bestiller hos os, udføres først en kontrol af dit betalingskort for at sikre, det er godkendt. Ved brug af kredit-/debitkort (f.eks. Mastercard, Visa o.lign.) kontrolleres desuden at der er dækning for det beløb, du har bestilt for.

Aqua Feelings hæver beløbet på dit betalingskort, når du tilmelder dig vores ydelser/aktiviteter på vores hjemmeside.

DINE RETTIGHEDER

Under EU’s databeskyttelsesforordning har du som individ visse lovsikrede rettigheder i forhold til de personoplysninger, vi håndterer om dig. 

  1. NÅR DU TILMELDER DIG VORES NYHEDSBREV

Modtager skal være fyldt 16 år.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, er det Aqua Feelings v/ Birgitte Merrild, Dybet 11, 9480 Løkken, som er ansvarlig for, hvordan dine personoplysninger behandles. Dette kaldes under loven for, at man er personoplysningsansvarlig.

HVORDAN BEHANDLES DINE OPLYSNINGER OG HVORFOR

Dine personoplysninger indsamles, for at vi kan sende forskellige typer information og tilbud om eks. kampagner, events etc. til dig på e-mail.

HVORDAN INDSAMLES DINE PERSONOPLYSNINGER

I dette tilfælde giver du dit samtykke til, at vi må behandle dine personoplysninger til fremtidig markedsføring, når du angiver, at du vil modtage vores nyhedsbrev ved at angive din e-mail.

HVORDAN DELER OG GEMMER VI DINE PERSONOPLYSNINGER

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til fremsendelse af nyhedsbrev ved at klikke på ”afregistrer”-linket, som du finder i bunden af hvert nyhedsbrev.

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe du vælger at være tilmeldt vores nyhedsbrev.

Personoplysninger kan videregives til eksterne aktører, som hjælper os med markedsføring.  Udlevering af personoplysninger sker altid i henhold til gældende lovgivning, og oplysningerne anvendes udelukkende til de formål, som er angivet. Vi sikrer også, at dine personoplysninger håndteres lovligt og korrekt, hvis de udleveres uden for EU/EES.

DINE RETTIGHEDER

Under EU’s databeskyttelsesforordning har du som individ visse lovsikrede rettigheder i forhold til de personoplysninger, vi håndterer om dig.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvem vi deler dine data med?
Vi deler ikke disse data  med andre og de opbevares forsvarligt.

Hvor længe vi gemmer dine data?

Vi gemmer ikke nogen oplysninger, vi ikke har brug for, og vi gemmer ikke nogen oplysninger længere, end lovgivningen tillader. Du har en række rettigheder i forhold til det data, vi gemmer om dig – herunder at få at vide, hvilke informationer vi har, at få oplysninger slettet eller rettet, at få oplysninger udleveret samt at gøre indsigelse mod brugen af dine oplysninger til markedsføring. Ønsker du noget af dette, opfordrer vi dig til at kontakte os.

Dog er det værd at bemærke, at nogle oplysninger som eksempelvis faktureringsinformation skal gemmes i mindst 5 år ifølge dansk lovgivning, herunder blandt andet bogføringsloven.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Andet

Vi gør opmærksom på, at vi tager jævnligt billeder og videoklip af undervisningen, som vi kan anvende på sociale medier og i vores undervisning af andre instruktører. Vi vil dog på ingen måde vise billeder eller videoklip, som kan virke anstødende. Ønsker du dig fritaget fra dette, bedes du give os en skriftlig meddelelse, eller skrive det som  kommentar ved tilmeldingen.