Stor oplevelse
- kom og vær med...
Dynamisk
- masser af udvikling...
Glæde og smil
- ugens begivenhed...
Kvalitetstid
- kom hele familien på en gang...

 

Svar på mange spørgsmål omkring Plask & Leg.

Her finder du dine svar

Hvor foregår Plask & Leg?

Plask & Leg 2-5 år (med forældre) foregår i Vandhuset Park Vendia – Hjørring i den lave ende i det store bassin.

Hvad hvis vi kommer langt væk fra?

Vi har rigtig mange kunder fra hele Nordjylland, som finder det værd at køre efter. Vi er de eneste, der tilbyder Plask & Leg af denne art – med så stor udvikling og familieglæde på én gang. Det bliver hurtigt ugens begivenhed, som børnene ser frem til hver uge.

De der kommer langt væk fra, gør det til en tur hver eneste uge sammen med deres barn/børn – børnene får nattøj på og er klar til at komme i seng, når de kommer hjem.

 

Kan man starte før de 2 år?

Ja. Vi har haft småbørn helt nede på 14 måneder, som med stor succes har startet til Plask & Leg. Det kræver dog stor tålmodighed hos forældrene, idet barnet ikke selv kan svømme på egen hånd. Vi vil helt klart anbefale at købe en heldragt, så dit barn kan holde varmen.

Kan mit barn gå til Plask & Leg, hvis det er over 5 år?

Ja. Det er helt fint med os. Hvis dit barn ikke er klar til at komme videre til svømmeskolen. I som forældre skal stadigvæk deltage.

Kan begge forældre deltage?

Ja. Det kan I godt. Men vi anbefaler, at kun den ene af forældrene er aktiv over for det enkelte barn. Kommer i med 2 børn, er det optimal, at i er 2 forældre.

Kan vi som forældre skiftes til at deltage?

Ja. Det kan i gøre som i vil. Skulle i være forhindret i at deltage, kan bedsteforældre udmærket deltage i stedet for. Det er iøvrigt en stor oplevelse for bedsteforældrene at opleve sine børnebørn i vandet til Plask & Leg.

Kan vi deltage med et barn på 2 år og et barn på 5 år?

Ja. Det unikke ved Aqua Smile´s Plask & Leg er netop, at øvelserne er tilpasset så de kan anvendes af både dit barn på 2 år og dit barn på 5 år – og give dem udfordringer på hver sin måde. Samtidig kan hele familien komme afsted på en gang.

Hvad skal mit barn kan, for at deltage?

Der er ingen krav over hovedet for at deltage på Plask & Leg holdene.

Mit barn er ikke så glad for vand?

Det skal du ikke bekymre dig om. Vi skal nok sørge for, at dit barn får en stor oplevelse, og bliver glad for at gå til Plask & Leg. Tempoet bestemmer i selv. Vi kan dog sige, at det er meget få, der falder fra på vores hold. Som regel kommer alle hjem med en kanon oplevelse, og de vil føle, at de endnu en gang har vundet en sejr. Dit barn vil gradvis få styrket sin selvtillid.

Kan mit barn holde varmen i det store bassin?

I starten især med de helt små, kan vi godt opleve, at de har svært ved at holde varmen. Det er derfor vigtigt hele tiden at aktivere dit barn, så det kan holde varmen. Nogle forældre har valgt at investere i en våddragt – så går det noget lettere.

Skal vi have hjælpemidler med?

Nej. I skal ikke have hjælpemidler med. Vi har alle de hjælpemidler, der skal anvendes.

Hvis mit barn ikke har gået til babysvømning, kan mit barn så gå til Plask & Leg?

Ja. Det er ingen hindring. Det er naturligvis en fordel, hvis I har gået til babysvømning. Vi skal nok sørge for, at I får en positiv oplevelse sammen. Men er I usikre over, hvordan barnet vil reagere, når I starter, så kom og fortæl os det ved opstart – så får I lige nogle fif.

Kan mit barn deltage, hvis han/hun er 6 år?

Det kan han/hun godt. Det er ikke afgørende med alderen. Men du skal vide, at vi udvikler øvelserne til aldersgruppen 2-5 år – og tilpasser ikke undervisningen til børn der er ældre. Men mener du, at det kan være godt for dit barn – så er det helt fint for os.

Hvad med betaling?

Du kan tilmelde dig og betale direkte på internettet. I skal ikke betale til Park Vendia.

Hvad med indgangen i Park Vendia?

Når I starter, skal I fortælle ved indgangen, at I skal til Plask & Leg. I skal købe et bånd til indgang og skab. Dette bånd koster 100,- kr. Båndet beholder I til sæsonen er slut, hvor I så afleverer båndet igen, og får de 100,- kr. tilbage.

Kan vi starte midt i en sæson?

Ja. Det kan I godt, hvis der er plads. Prisen bliver reduceret i forhold til de antal gange, der er tilbage i sæsonen. Det kræver dog, at der er plads.

Hvordan får vi den bedste start?

Lige inden opstart vil du på e-mail modtage en vejledning i opstart til Plask & Leg – den skulle gerne sikre jer den bedste opstart.