Fin anbefaling fra Louise Kjærsgaard Christensen

Maria Louise Kjærsgaard Christensen   I morgen slutter en æra i vores familie. Da har jeg og vores yngste skud – og 4. barn – vores sidste svømmetime med Aqua Smile, som vi har fulgt siden vi for første gang var til babysvømning med vores ældste i januar 2008. Siden da er det blevet til utallige køreture fra vores hjem syd for Aalborg til både Brønderslev, Hjørring og Aabybro, hvor Aqua Smile har haft undervisning. Venner og bekendte har gennem tiden måbende spurgt, hvorfor i al verden vi kører så langt for babysvømning, når muligheden også foreligger i Aalborg, blot få kilometer fra vores hjem. Svaret er enkelt: Bedre babysvømning og bedre instruktører findes ikke. Og jo, vi har prøvet andet ved vores 2. barn af logistiske årsager. Efter få gange stod det dog klart, at ingen anden babysvømning kan måle sig med Aqua Smiles, og vi fik os arrangeret ud af de logistiske problemer og var tilbage – “hjemme” – i vandet hos Aqua Smile. Aqua Smile har gennem årene været med til at give vores 4 børn, min mand og jeg nogle fantastiske og uvurderlige oplevelser, evner og værktøjer, som vi altid vil tage med os, når vi hopper i vandet. I morgen er sidste periode slut for mig og vores 4. og sidste barn. En æra er slut og vi er yderst taknemmelige for alt, hvad Aqua Smile har givet. Vi vil glæde os over fremtidigt at følge Aqua Smile fra sidelinjen og glæde os over alle de børn og familier, der fremover vil få glæde af Aqua Smiles fantastiske undervisning, engagement og nærvær. Bedre babysvømning og bedre instruktører findes ikke.