Succes igennem leg

Få succes igennem leg til Plask & Leg 2-5 år (med forældre).

Vi har de seneste år haft stor succes med konceptet “Alle børn skal komme hjem hver gang med følelsen af, at de endnu en gang har vundet en sejr” – som kort og godt går ud på, at lære børnene at svømme igennem leg.

En enkel aften på 3 hold, har vi 90 børn igennem i det kolde bassin sammen med deres forældre. En aften med høj intensitet masser af smil og glæde både hos børn og forældre. Alderen er lige fra 2 år til 5 år – hvor alle udfører det samme.

Plask og Leg

God stemning
Der skal være en god stemning til Plask & Leg. Alle børnenes indtryk fra dagen fjernes og der skabes interesse for det de er i gang med.

Opstart med specielt bælte
Vi starter op med et specielt bælte (vi anvender aldrig badevinger) med aftagelige klodser, som kan tages af 1 for 1. Først skal de svømme hundesvømning. En øvelse der gør, at alle uanset alder kan svømme på egen hånd. Det skaber hurtigt glæde og begejstring.

Svømme uden hjælpemidler
I den sidste halvdel af undervisningen hver gang skal børnene svømme uden bælte og lære at svømme vandret og ind til kanten på egen hånd. Denne kombination har vist sig, at være en rigtig god måde at lære at svømme på.

Det at kombinere det sjove med det mere alvorlige og traditionel svømning – Det kan børnene rigtig godt lide. Resultaterne er fantastiske. Mange af børnene lærer hurtigt at svømme på egen hånd – de elsker at gå til svømning, idet de samtidig får masser af kvalitets tid sammen med deres forældre.

Plask og Leg

Denne sammensætning gør, at vi næsten ikke taber nogen af børnene. Alle 90 børn en enkel aften bliver aktiveret og de udvikler sig meget hurtigt til at begå sig i det store bassin. Det er helt bevidst at vi anvender de store kolde bassin i stedet for varmtvandsbassinet, idet børnene i varmtvandsbassinet hurtigt kan blive inaktive.

Vi oplever, at hvis børnene skulle komme i svømmehallen sammen med forældrene, så vælger de det kolde bassin i stedet for det varme – her er det meget sjovere. Det er jo også med til at skabe en mindre belastning på varmtvandsbassinet.