Livet starter hos Aqua Smile

Aqua Smile babysvømning er som at komme i en sanse trommel. Babyerne får en masse positive oplevelser, som lagres i hukommelsen. Det ser vi som en god start på livet.L Aqua Smile har undervist over 7.000 babyer de sidste 12 år, det har givet os en know-how, som vi gerne vil dele med dig.

Den grundlæggende læring er allerede i gang fra fødslen og dannes i løbet af de første 2 år. Babyen begynder at opleve sig selv som et fysisk individ, og påvirkning af positiv karakter er derfor vigtig.

Når moderen så oplever den hurtige fremgang med sin baby, skabes der et specielt miljø ” et Healings miljø”. Der opstår nemlig et meget positivt miljø i bassinet, som virker så afslappende på babyerne, at vandet får en healende effekt.

Det frie dyk er et vigtigt element i babysvømningen. De mange dyk sammensat med høj tempo, giver det resultat, at det bliver en naturlig del for babyen at begå sig i vand, i stedet for at det bliver en indlært del senere i livet.

Vi mener, at det ikke kun skal være på babyernes præmisser. Vi oplever en ekstrem udvikling på de babyer, der gennemfører vores undervisning. Naturligvis udvikles babyernes motorik og sanseindtryk, men det vi lægger lige så meget vægt på, er udvikling af babyernes personlighed og indlæringsevne. Mange undervurderer, hvad en baby egentlig kan. De kan meget mere end du tror.

Skulle du opleve en frygt fra din baby? Stammer den fra fødslen? Eller har de den bare med herned? Vi tror ikke at nogen babyer er født vandskræk, men at de blot har en naturlig tilbageholdenhed for det ukendte. Det er netop udgangspunktet i Aqua Smile babysvømning at skabe et tillidsforhold mellem baby og mor. Vi fjerner frygten igennem grænseoverskridende øvelser tilpasset i forhold til babyens alder. Hovedformålet er, at skabe nogle succes oplevelser for babyen. Derfor er det lige så vigtigt at moderen lærer at afgive de rigtige signaler til sin baby. Det at være god til at rose og vise sin begejstring – det er med til at fremme udviklingen hos babyen.

Der skal også være plads til mange sjove øvelser, som bringer smilet frem og sætter humøret højt i bassinet. Det skal være sjovt at gå til babysvømning og en oplevelse for livet.

Som en af de få tilbyder Aqua Smile medieservice, hvor du kan få din egen medieportal hvor der indlægges stemningsfyldte billeder af kun din baby. Disse billeder kan du downloade til din egen computer, ipad eller mobil. En gang i hver sæson laver vi en videofilm med optagelser både over og under vand med kun din baby – det er og bliver et varigt minde for hele familien.

Læs mere her: https://www.aquasmile.dk/babysvoemning/